Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΕΣΚΑΒΔΕ, ΕΝΑ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ" ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Το πρωτάθλημα προμίνι, η ΕΣΚΑΒΔΕ, το οργανώνει από την αγωνιστική περίοδο 2005 - 2006 που έγινε στη Λευκάδα για παιδιά γεννημένα το 1993. Διοργανώθηκε δηλαδή 8 φορές. Το θεωρούμε "δικό μας" πρωτάθλημα και διαβάστε το γιατί.
Η Νικόπολη αγωνίστηκε στους 7 τελικούς και αναδείχθηκε 4 φορές πρωταθλήτρια. Νίκησε σε 3 τελικούς τον αγσ Ιωαννίνων και σ' ένα τελικό τη γε Αγρινίου. Ηττήθηκε σε 2 τελικούς από τον αγσ Ιωαννίνων (2 κατακτήσεις) και 1 φορά από το Λόρδο Βύρωνα (1 κατάκτηση). Την αγωνιστική περίοδο 2007 - 2008 έχασε στον ημιτελικό, στο Αγρίνιο από τον Πήγασο. Το κύπελλο τότε κατέκτησε ο πασ Γιάννενα (1 κατάκτηση). Οι προπονητές που οδήγησαν τις ομάδες μας ήταν ο Θεόφιλος Λιόντος (5 τελικοί - 3 κατακτήσεις), ο Σπύρος Πολίτης  (1 τελικός - 1 κατάκτηση) και ο Γιώργος Ντάβαρης (1 τελικός).
Εφέτος λοιπόν η παράδοση συνεχίζεται. Το Σάββατο 7/12/2013 η ομάδα προμίνι της Νικόπολης, με προπονητή το Θεόφιλο Λιόντο, αγωνίζεται στον ημιτελικό της οργάνωσης, στην Αμφιλοχία, με τον αο Αγρινίου. Ελπίζουμε ότι η ομάδα μας, με χορηγό το κατάστημα DONALD, θα "προχωρήσει" στον τελικό και θα "παλαίψει" για τον 5ο τίτλο και 3ο συνεχόμενο.
Στον άλλο ημιτελικό αγωνίζονται, στην Ηγουμενίτσα, ο αγσ Ιωαννίνων με τον Κερκυραϊκό.
Οι φωτογραφίες είναι από τον προημιτελικό : Νικόπολη Πρέβεζας - Χαρ. Τρικούπης Μεσολογγίου 88 - 38. 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: