Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ



OΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ
Παρόλο που δεν έχει ολοκληρωθεί η Α΄ φάση του παιδικού πρωταθλήματος, έχουν κριθεί, στους περισσότερους ομίλους, οι 2 πρώτες θέσεις που οδηγούν στη Β΄ φάση.
Συγκεκριμένα ο νότιος όμιλος θα αποτελείται από τις ομάδες : ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και φαίνεται διεκδικούμενη η 4η θέση από τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και τον ΑΟ ΑΓΡΙΝΟΥ. Όλα θα κριθούν την ερχόμενη Κυριακή στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Ο κεντρικός όμιλος θα αποτελείται από τις ομάδες : ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ, ΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΣ ΑΓΟ, αρκεί να νικήσει το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα του την ομάδα της ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ που την έχει νικήσει ήδη στην Αμφιλοχία, ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (αρκεί να μη χάσει την Κυριακή στην έδρα του από το ΚΑΝΑΛΑΚΙ, που το έχει νικήσει μέσα στο Καναλάκι).
Ο βόρειος όμιλος θα αποτελείται από τις ομάδες : ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ή ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΟ (όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο μεταξύ τους παιχνίδι), ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ και ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.
Όπως κάθε χρόνο, αναμένεται να είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, αφού συνεχίζουν σχεδόν όλες οι ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στο παιδικό.
ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ
Ο νότιος όμιλος θα αποτελείται από τις ομάδες : ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ, ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΣΤΙΕΩΝ ελπίζει αλλά δεν κάλυψε τη διαφορά από το ΑΟΑ.
Ο βόρειος όμιλος θα αποτελείται από τις ομάδες : ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΟ και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
ΤΑ «ΖΕΥΓΑΡΙΑ» ΣΤΟ ΜΙΝΙ 2000
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ    ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ     ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ   ΑΕ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ   ΓΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
Στα 2 τελευταία ζευγάρια μπορεί ν’ αλλάξουν τα δεδομένα αν η ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ νικήσει μέσα στην Πρέβεζα τη ΝΙΚΟΠΟΛΗ το ερχόμενο Σάββατο.
ΑΓΣΙ    ΦΑΙΑΚΑΣ
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ   ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: