Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στις 3 το Σάββατο και στο κλειστό γυμναστήριο γίνεται ένας σπουδαίος αγώνας μπάσκετ μεταξύ του 2ου και του 3ου του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ. Συγκεκριμένα η ΝΙΚΟΠΟΛΗ υποδέχεται τον ΑΓΣΙ. Θα συναντηθούν οι ομάδες με τις καλύτερες υποδομές στην περιοχή και οι ομάδες που ομολογουμένως προσφέρουν ωραίο θέαμα. Δεν υπονοώ ότι κάποια από τις 2 είναι καλύτερη του ΑΟΑ. Αλλά αλλιώς βλέπεις έναν αγώνα ανάμεσα σε 2 ισοδύναμες ομάδες κι αλλιώς ένα παιχνίδι που τελειώνει με 50 πόντους διαφορά. Βλέπεις παίκτες βαριεστημένους που περιμένουν να τελειώσει.
Ο Άτλας αγωνίζεται στην Πάργα με την ΑΕ Καναλακίου. Ο αγώνας αρχίζει στις 4 και αναμένεται να παρουσιάσει ανάλογο ενδιαφέρον. Η βαθμολογική τους θέση αδικεί τις 2 ομάδες.
Την Κυριακή, στο κλειστό γυμναστήριο, στις 3 και στις 5, γίνονται 2 αγώνες για το πρωτάθλημα μίνι μπάσκετ ΕΣΚΑΒΔΕ. Στις 3 παίζουν ΝΙΚΟΠΟΛΗ - ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και στις 5 ΑΤΛΑΣ - ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. Καμμία ομάδα δεν είναι αήττητη και οι αγώνες παρουσιάζουν και βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Ο πιο σημαντικός λόγος όμως να προσέλθουν οι φίλοι του αθλήματος στο γήπεδο (και η μεγάλη έκπληξη) είναι το ότι θα παρουσιαστούν μαζορέτες. 
Ελάτε να χειροκροτήσετε τους μικρούς αθλητές, να θαυμάσετε το ταλέντο των κοριτσιών και ν' απολαύσετε τον καφέ σας στο κυλικείο βλέποντας και την έκθεση φωτογραφίας της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: