Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ALL STAR GAME

Το all star game θα οργανώσουν από κοινού η ΕΣΚΑΒΔΕ και η Νικόπολη. το Σάββατο 30 Απριλίου, στην Πρέβαζα. Οι παίκτες των ομάδων του Βορείου ομίλου θα κάνουν ωριαία προπόνηση στις 11.00 και οι παίκτες των ομάδων του Νοτίου ομίλου στις 12.00. Στη συνέχεια προπονητές, αθλητές και οργανωτές θα γευματίσουν σε ταβέρνα της πόλης. Θ' ακολουθήσει συζήτηση χαλάρωσης και καφές και στις 18.00 θα διεξαχθεί ο αγώνας. Το πρόγραμμα του αγωνιστικού μέρους θα ανακοινωθεί σύντομα. Η επιλογή των αθλητών και των προπονητών που θα λάβουν μέρος στην εκήλωση θα γίνει αποκλειστικά και μόνο από τους προπονητές με μυστική ψηφοφορία. Ο κάθε προπονητής θα στείλει email σε διεύθυνση που θα του σταλεί προσωπικά, τα ονόματα 7 αθλητών που θα ήθελε να κωουτσάρει από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου του και 2 προπονητών που εκτιμά τις προπονητικές τους ικανότητες(όχι βέβαια το δικό του). Θα επιλεγούν 2 προπονητές και 12 αθλητές για κάθε ομάδα. Η ψηφοφορία θα γίνει αμέσως μετά τη λήξη της β' φάσης του πρωταθλήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη (από 10 μέχρι 16 Απριλίου). Για το βόρειο όμιλο θα ψηφίσουν οι προπονητές Δημήτρης Αναστασίου, Παναγιώτης Κουβάτσης, Δημοσθένης Παπαδάτος, Σπύρος Πολίτης, Αντώνης Ασπιώτης, Νίκος Παπανικολάου και Λευτέρης Τζομάκας . Για το νότιο όμιλο θα ψηφίσουν οι προπονητές Ντίνος Καραπιπέρης, Γιώργος Σταθάτος, Δημήτρης Γκόγκας, Μπάμπης Τσακαλίδης, Γιώργος Μπίστας, Πάνος Γιαντζάς και Σωτήρης Σταμούλης (η σειρά είναι αυτή της βαθμολογίας των ομάδων τους σήμερα). Ευχαριστώ. Εκ μέρους του ΣΚ Νικόπολη Θεόδωρος Μυζίκος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gamato 8a einai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

elpizw na ginei swsth kai antikeimenikh epilogh ap tous proponhtes ka na doume ena wraio theama....

Ανώνυμος είπε...

nai sumfwnw mazi sou

Ανώνυμος είπε...

kata ti gnwmi mou proponites prepei na pane : STATHATOS - PALOIOS - ANASTASIOU - POLITIS ..... i seira einai apo ton kalitero ston ligotero kalo... giati den iparxei xeiroteros!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια και προσπαθεια!! Δινετε στα παιδια παραπανω ευκαιριες να δειξουν το ταλεντο τους.Ελπιζω να το καθιερωσετε καθε χρονο!!