Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της το τελευταίο δίμηνο η Νικόπολη και δείχνει απειλητική για το 2ο της βαθμολογίας ΑΟ Αγρινίου τον οποίο αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο στο Αγρίνιο. Ο Ιόνιος Κέρκυρας έδωσε τη δυνατότητα στο Βαβέτση να "κάνει πειράματα" δηλαδή να παίξει ένα ημίχρονο με δεκαπεντάχρονους. Το 1ο δεκάλεπτο έληξε 17-17 και το 2ο "βρήκε μπροστά" τους Κερκυραίους με 25-32. Στο 3ο δεκάλεπτο έπαιξαν "οι βασικοί" και πολύ γρήγορα "αποκαταστάθηκαν οι ισορροπίες". Το δεκάλεπτο είχε επιμέρους σκορ 23-8 και συνολικό 48-40. Σ' αυτό το δεκάλεπτο η ομάδα μας έπαιξε φανταστικό μπάσκετ, που είναι γεγονός, είχαμε καιρό να παρακολουθήσαμε. Σε πολλές φάσεις του παιχνιδιού οι φίλοι της ομάδας χειροκρότησαν αβίαστα τους αθλητές και υπήρξε φάση που χειροκρότησαν ακόμη και οι αντίπαλοι. Το 4ο δεκάλεπτο είχε επιμέρους σκορ 17-9 και τελικό 75-49. Άριστη η διαιτησία των Τσίγα, Γεροδήμου.
ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Βαβέτσης) Κωνής 2, Κωτσάκης 2, Λίγκος 2, Τζώρας, Σακκάς, Πολίτης 23(2), Τρομπούκης, Τσιτσώνης 13(3), Μπουτόπουλος 6, Χρήστου, Αρταβάνης 2, Σωτηρίου 6 και Μπάλλας 19(1) ο οποίος διανύει την καλύτερη περίοδο της αγωνιστικής του πορείας. Είναι αλήθεια ότι ο Βαβέτσης έχει μεταφέρει το δικό του "πάθος" για το μπάσκετ στους αθλητές του.
 ΙΟΝΙΟΣ (Παπαδάτος) Μικάλεφ 9, Κόρδας 2, Δημητρουλάκης 7(1), Μαγκανάς 6, Παγιατάκης 21(1) καταπληκτική εμφάνιση, Διαβάτης 2, Μπράτος 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: