Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Στην Άρτα το Σάββατο ο τελικός Νικόπολη -ΑΓΣΙ

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΒΔΕ ο τελικός των παίδων,  μεταξύ των ομάδων  της Νικόπολης και του ΑΓΣΙ,  θα διεξαχθεί στην Άρτα το Σάββατο 24 Απριλίου και ώρα 12.0.
           Διαιτητές του  αγώνα ορίσθηκαν οι  Σιόρεντας, Τσίγας.


          Την Κυριακή 25 Απριλίου στο ΔΑΚ  Άρτας θα διεξαχθούν οι  τρεις  προημιτελικοί  αγώνες  του τουρνουά ΜΙΝΙ 96 που διοργανώνει η ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο τέταρτος  αγώνας θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στο Αγρίνιο. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ώρα 12:00     Νικόπολη - ΠΑΣ Γιάννενα
   “   14:00     Κερκυραϊκός  - ΦΙΜΠΑ Πήγασος
   "   16:00     ΑΓΣΙ - Αμφιλοχία
   "   18:00     Ναύπακτος – Βόνιτσα  στο Αγρίνιο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε δεν ξέρω αν παρακολούθησες τον αγώνα αλλά δεν έχεις δίκιο. Η άμυνα που έπαιζε η Νικόπολη δεν άφησε ποτέ να παίξουν πέντε απέναντι σε πέντε για να δούμε οργανωμένες επιθέσεις. Αντίθετα είδαμε αρκετές φορές με διπλό σκριν να σπάνε το πρες της Νικόπολης και να βάζουν εύκολα καλάθια. Τρεις φορές πλησίασαν στους 3 ή 4 πόντους. Όλοι που είμασταν εκεί είδαμε ένα πολύ όμορφο αγώνα με άφθονο σασπένς. Δεν ήταν τυχαία 1ος στο νότιο όμιλο ο Βύρωνας. Ακόμη θέλω να τονίσω κάτι που προσωπικά διαπίστωσα αλλά μου τόνισαν οι αθλητές της ομάδας αλλά και ο προπονητής Νεκτάριος Βαβέτσης ότι τα παιδιά του Μεσολογγίου ήταν καταπληκτικά παιδιά. Άλλωστε θέλω να πιστεύω ότι όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ είναι καλά παιδιά. Τέλος οφείλω να ευχαριστήσω εκ μέρους αθλητών και προπονητή όσους εύχονται καλή επιτυχία στη Νικόπολη και στον Αγσί. Εύχομαι να δούμε ένα πολύ καλό τελικό κι ας νικήσει ο καλύτερος. Ακόμη ήταν ωραία η πρόταση των Θεσπρωτών να γίνει ο τελικός εκεί. Αυτή τη στιγμή ήταν δύσκολο αλλά αν θέλουν μπορούμε να πάμε για φιλικά μετά τον τελικό και πριν τις σχολικές εξετάσεις. Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στη διαιτησία. Και στους 2 ημιτελικούς ήταν ΑΡΙΣΤΗ. Δεν υπήρξε παράπονο από καμμία ομάδα. Θεόδωρος Μυζίκος

Ανώνυμος είπε...

kai ston teliko makari na nai o mitsopoulos