Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Στην Πρέβεζα το Μπάσκετ έχει μέλλον- Πρωταθλητής ΠΡΟΜΙΝΙ ο Άτλας-Νίκησε τον ΑΓΣΙ με 72-44

Στο ΔΑΚ Άρτας μετά από ένα δυνατό και συναρπαστικό παιγνίδι στο οποίο κυριάρχησε το πάθος και ο ενθουσιασμός των νεαρών παικτών του Άτλα, ήρθε ο πρώτος από τους τέσσερις τίτλους που διεκδικούν τα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας. Οι γεννηθέντες μετά 1997 που αγωνίζονται ως Άτλας, στην πρώτη αγωνιστική χρονιά τους, έδειξαν ότι θα κυριαρχήσουν σε λίγα χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ . 
Ίδια καλά στοιχεία έδειξαν και τα παιδιά του ΑΓΣΙ, σημάδι πως στην ΕΣΚΑΒΔΕ , οι δύο αυτοί ιστορικοί σύλλογοι (Νικόπολη, ΑΓΣΙ αλλά και ο
Φαίακας) είναι που δίνουν βαρύτητα στα τμήματα υποδομών τους (αυτές οι τρεις ομάδες προβλέπεται να συναντηθούν και στους άλλους τελικούς - μινι96, παίδων και εφήβων).
Στο αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο τα παιδιά του Θεόφιλου Λιόντου πέρασαν μπροστά προηγούμενα με 18-8. Και η δεύτερη πεντάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και το ημίχρονο έληξε με 35-13. 


Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά αυξήθηκε, παρότι ο ΑΓΣΙ αντέδρασε πιο οργανωμένα.
Από τον Άτλα ξεχώρησαν οι Βασίλης Μπούντας, Ξενοφών Θεοχάρης και Θοδωρής Διαμάντης , χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Από τον ΑΓΣΙ οι Δήμος και Γιαννέτας.
ΑΓΣΙ -Άτλας 44-72 (08-18, 13-35, 28-53, 44-72)
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης) : Καρράς, Σινάνης,Παππάς,Τζουβάρας 2, Κασόλας 7, Γιαννέτας 7, Γκαραμέτσης 2, Ψόχιος 3, Βαγγέλης, Κουμπλομάτης 7, Τρογκάνης, Δήμος 14.
Άτλας (Λιόντος) : Γεωργίου,Διαμάντης 14, Θεοχάρης 30, Δενδρινός, Μπόκιας,Μπούντας 18, Δόνος 4, Πουρναρόπουλος 3 (1), Κίκερης 3, Λάππας, Σιούτας, Βαγγελάκης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala prin 2 xronia ginotan to final 4 kata ton iounio...tora evgalan kiolas prota8liti???

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν φρόνιμο να προσέχετε περισσότερο και τον Κερκυραϊκό και τη δουλειά που γίνεται εκεί. Οι 96άρηδες και οι 97άρηδες του έφτασαν στους 4 πέρσι και φέτος (κερδίζοντας τον Φαίακα μεταξύ άλλων)και αποκλείστηκαν δύσκολα από τον ΑΓΣΙ. Οι 95άρηδες ήταν οι μόνοι που ζόρισαν τον περσινό πρωταθλητή και αήττητο ΠΑΣ Γιάννινα (αλήθεια γιατί δεν αναφέρετε κι αυτόν;) χάνοντας 50-59,51-56. Οι παίδες του, δε, φέτος κάνουν εξαιρετικό πρωτάθλημα και είναι στην κορυφή του ομίλου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κερκυραϊκός είχε χαθεί την τελευταία 10ετία, τώρα κάτι κάνει. Ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν δημιούργημα του Κούγια. Αν φύγει ένας άνθρωπος που ασχολείται θα διαλυθεί. Ο ΑΓΣΙ,η Νικόπολη και ο Φαίακας έχουν 25 χρόνια δράσης σε όλες τις κατηγορίες της ΕΣΚΑΒΔΕ αλλά και την Γ εθνική...

Ανώνυμος είπε...

re magkes poious paiktes exei o kerkuraikos kai ti idiothta exei peripou o kathenas????
boroun na sugkri8oun me kapoion apo to persino sugklonistiko prwta8lima twn gennimenwn 93-94????

Ανώνυμος είπε...

poios einai o an8rwpos pou an figei 8a diali8ei o PAS Giannina?