Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΤΟ PAPALOUKAMP ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ!

***Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
  • 8011125363
  • 6932398999
  • 6948910050
Το PAPALOUKAMP είναι ήδη το πλέον επιτυχημένο και αναγνωρίσιμο camp στην Ελλάδα. Παιδιά από όλη τη χώρα (Θεσσαλονίκη, Σάμος, Ζάκυνθος, Τρίπολη, Μεγαλόπολη, Πάτρα, Θήβα, Μυτιλήνη, Ναύπακτος) έχουν έρθει στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στην διοργάνωση, ενώ υπήρχαν συμμετοχές και από Έλληνες του εξωτερικού (Βέλγιο, Γερμανία, Αγγλία). Η «δίψα» των παιδιών να παίξουν μπάσκετ στις καλύτερες εγκαταστάσεις και να προπονηθούν δίπλα στον πιό επιτυχημένο και δημοφιλή Έλληνα μπασκετμπολίστα Θοδωρή Παπαλουκά είναι τόσο μεγάλη που για τη διοργάνωση του 2009 και του 2010 έχουν ήδη κλείσει θέση και 60 συνολικά παιδιά από την Ιορδανία και συγκεκριμένα τις Ακαδημίες της ομάδας Al-Riyadi, τα οποία θα έρθουν τα δυο προσεχή καλοκαίρια στην Αθήνα αποκλειστικά γι’αυτό το σκοπό. Η διοργάνωση της Λευκάδας για το θα λάβει χώρα στα δυο κλειστά της πόλης, τα οποία θα διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να φιλοξενήσουν πλέον των 150 παιδιών στις εγκαταστάσεις τους. Σε συνδυασμό με το άρτιο προπονητικό πρόγραμμα που συνοδεύει κάθε PAPALOUKAMP, καταρτισμένο από τον ίδιο τον Θοδωρή Παπαλουκά και το οποίο διαφοροποιεί την προπόνηση ανά ηλικιακό γκρουπ, είναι βέβαιο πως και αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει μια ακόμα επιτυχία.

Πληροφορίες

Κάθε Camp διαρκεί πέντε ημέρες. Ο χρόνος διεξαγωγής είναι το διάστημα μεταξύ 29 Ιουνίου και 03 Ιουλίου, αμέσως μόλις κλείσουν τα σχολεία και η οριστικοποίηση των ημερομηνιών έχει γίνει σε συνάρτηση με τις υποχρεώσεις του Θοδωρή Παπαλουκά με την Εθνική Ελλάδας (προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας).
Τα παιδιά χωρίζονται σε ηλικιακά γκρουπ (έφηβοι γενν. 91-93, παίδες γενν. 94-96 και μίνι γενν. 97-01). Το προπονητικό πρόγραμμα και το ασκησιολόγιο έχουν εκπονηθεί από εξειδικευμένους προπονητές της BASKETOPOLIS και είναι προσαρμοσμένο ανά ηλικιακό γκρουπ, επίπεδο και σωματότυπο. Ο Αρχιπροπονητής θα ενημερώσει/εκπαιδεύσει τους τοπικούς προπονητές που θα επιλεγούν για να στελεχώσουν το προπονητικό team του Camp. Η αναλογία προπονητών ανά παιδί είναι ένας προς δώδεκα (1/12). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώνουν τα δελτία συμμετοχής καταθέτοντας τα μαζί με το ποσό συμμετοχής στα γραφεία του Σωματείου, στο Εμπορικό Κέντρο The City και σε άλλους προκαθορισμένους χώρους (π.χ. Έδρες Χορηγών) Το κόστος συμμετοχής εξαρτάται από τον τόπο διαμονής του αθλούμενου. Για τους διαμένοντες αθλητές η τιμή είναι 330€. Για τους μη διαμένοντες αθλητές το κόστος ανέρχεται στα 170€. Για τα μέλη των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης της Α.Ε. ΔΟΞΑ Λευκάδας το κόστος ανέρχεται στα 140€. Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί ρουχισμός (από δυο t-shirt), ενώ θα τρώνε σε καθημερινή βάση ένα ελαφρύ μεσημεριανό την ώρα του διαλείμματος και θα υπάρχουν νερά και χυμοί διαθέσιμοι όλη την ημέρα. Σε όλη τη διάρκεια του Camp θα υπάρχει παρόν γιατρός. Τα παιδιά θα επιβλέπονται σε ολόκληρη τη διάρκεια του Camp από το Γενικό Συντονιστή, τον Αρχιπροπονητή και όλους τους εξειδικευμένους προπονητές τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mipos uparxei kapio tilefono gia epipleon plirofories?

Ανώνυμος είπε...

Καλοκαιρινα καμπ ή αλλιώς καλοκαιρινές αρπαχτές (όπως λέμε το τσίρκο Μεντράνο έφτασε στην πόλη σας,αγοράστε εγκαίρως εισητήρια)

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους και μια πρωτοβουλία στη Λευκάδα. Ελπίζω να γίνουν και άλλες τέτοιες.