Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Ο Ατλας θα πάρει μέρος στο camp του ΑΓΣΙ

Η παιδική ομάδα του Άτλα Πρέβεζας θα συμμετάσχει στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του camp που οργανώνει ο ΑΓΣΙ στα Γιάννενα από 17-21 Ιουνίου.
Πρώτος αγώνας του Άτλα θα είναι με αντίπαλο την παιδική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης , την Τετάρτη 18 Ιουνίου στις 20.00 το βράδυ.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

giati lete h omada tou atla kai onomasate to site nikopoli

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ. Η ΝΙΚΟΠΟΛΗ και ο ΑΤΛΑΣ που συνεργάζονται μεταξύ τους. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ. Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ
ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:
Νικοπολη είναι οι γεννηθέντες 1992,1994 και 1996.
Άτλας είναι οι γεννηθέντες 1993,1995.
Το 2008-2009 θα παίξουν:
Παίδων: Άτλας 1993, Νικόπολη 1994
ΜΙΝΙ : Άτλας 1995, Νικόπολη 1996
ΠΡΟ-ΜΙΝΙ : Νικόπολη 1996

Η ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΟΠΟΛΗ που παίζει Γ Εθνική.
ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

nai ala afou to 2008-2009 tha katebite os atlas to pediko kai to site ine tou pedikou eprepe na to onomasete atlas opos eksarxis

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ SITE ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ και ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ της ΕΣΚΑΒΔΕ

Ανώνυμος είπε...

Oraio tragoudaki ayto pou exete valei!Na rotiso,poios egrapse oti dn tha erthei kaneis gnostos sta giannena logo proetoimasias as pei onoma.Kai persi ta idia elegan alla irthan

Ανώνυμος είπε...

haha.arh sas eipan.to kanoniko paidiko tou arh twra..me tous deuterous pezete

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ και ΔΕΥΤΕΡΑ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ καλυτερη από τις δικες μας λογω ονοματος και πληθυσμού.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

23/4/2008 ΑΠΟ ΤΟ SPORT 24
ΑΡΗΣ - ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 52-53
“Σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς των τελευταίων ετών, η παιδική ομάδα του Άρη, έχασε τον τίτλο του Πρωταθλητή από τον Μαντουλίδη που επικράτησε με 52-53. Ο αγώνας είχε ένταση και πάθος και συγκλονιστικό φινάλε. Ο Άρης πέτυχε καλάθι στην εκπνοή το οποίο αλλά οι διαιτητές το ακύρωσαν ως εκπρόθεσμο.
Οι "κίτρινοι" βρέθηκαν να χάνουν με 11-17, αλλά στη συνέχεια ανέκαμψαν με ένα σερί 17-5 και προηγήθηκαν με 28-22 στο 15ο λεπτό, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ 32-29 υπέρ τους. O Άρης διατήρησε την πρωτοπορία ως το 26ο λεπτό, όταν ο Μαντουλίδης προσπέρασε με 40-42.
Ένα νέο σερί 6-0 έφερε και πάλι του σκορ υπέρ της ομάδας του Κυριαζή 48-46 στο 34' και η συνέχεια ήταν δραματική. Ο Μαντουλίδης 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος προπορευόταν με 50-53, ενώ ο Χρυσικόπουλος μείωσε αμέσως μετά για τον σε 52-53. Ακολούθησε φάουλ από τους "κίτρινους" για να σταματήσει ο χρόνος με τον Τζιλή να αστοχεί και στις δύο βολές που εκτέλεσε για λογαριασμό του Μαντουλίδη. Στα 7 δευτερόλεπτα που απέμεναν για την λήξη του τελικού, ο Άρης εκδήλωσε επίθεση αλλά το καλάθι που σημείωσε κρίθηκε εκπρόθεσμο.
Τα δεκάλεπτα: 15-17, 32-29, 42-46, 52-53
Άρης (Κυριαζής): Μποχωρίδης, Καμήλαλης 14, Τριγωνίδης 3 (1), Λυκάρτζης 2, Χατζηγεωργίου, Κουτσουρίδης, Χρήστου 6 (1), Μανδάλτσης, Χρυσικόπουλος 25 (4)
Μαντουλίδης (Μπούμπας): Ζεϊμπέκης 11, Τζιλής 4, Χατζηχαρίσης 2, Γιαννάκης, Δαβάνης 9, Σούλης 6, Καραϊσκος 21, Βαρσάνο”

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ Ο ΑΡΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ:
«Χθες βράδυ (23/4) στον τελικό αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ - Εκπαιδ. ʽʼΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗʼʼ 1500 φίλαθλοι γονείς και παιδιά της Θεσ/νίκης γίναμε μάρτυρες της «κλοπής» του τίτλου του πρωταθλητή ΕΚΑΣΘ από τους διαιτητές του αγώνα κοι ΤΑΤΣΙΚΑ - ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΑΘ.
Οι εν λόγω διαιτητές με σωρεία αποφάσεών τους καθʼόλη την διάρκεια του αγώνα καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα του τελικού με τρόπο που αφήνει πολλά ερωτηματικά. Οι ΤΑΤΣΙΚΑΣ - ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΑΘ. στην πιο χυδαία έκφραση ανικανότητας σε σημείο που μας οδηγεί στο συμπέρασμα μεροληψίας υπέρ της ομάδαςτων ʽʼΕκπαιδ. Μαντουλίδηʼʼ ακύρωσαν εμπρόθεσμο καλάθι της ομάδας μας στη λήξη του αγώνα, δεν ρώτησαν ως όφειλαν την γραμματεία, δεν μας επέτρεψαν με τον πιο αλαζονικό τρόπο να κάνουμε ένσταση, έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους, ώστε να βγάλουν νικητή του τελικού την ομάδα που εκείνοι ήθελαν. Εκτέθηκαν τόσο πολύ που το βίντεο του αγώνα τους καθιστά δόλιους.
Κύριοι του Συνδέσμου διαιτητών ως εδώ και μη παρέκει με την σκανδαλώδη εύνοια προς το ιδιωτικό αυτό σχολείο . Φτάνει πια. Έχετε γίνει περίγελος σε όλο το φίλαθλο κοινό του νομού.
Κύριοι του Συνδέσμου διαιτητών σας θέτουμε προ των ευθυνών σας για το μέλλον του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης. Ποιος από σας θα απαντήσει στα 15χρονα παιδιά που γαλουχούνται από τις ομάδες τους στο να αγωνίζονται τίμια για την νίκη στα πλαίσια του δικαίου, αλλά στο τέλος να τους κλέβουν τόσο απροκάλυπτα κυνικά ότι κέρδισαν με τον ιδρώτα τους μέσα στο γήπεδo;
Τι δίδαγμα παίρνουν οι μικροί αθλητές όλων των ομάδων της πόλης μας όταν βλέπουν να ευνοείται σκανδαλωδώς η συγκεκριμένη ομάδα σχολείου;
Τι κρύβεται από πίσω;
Τι μπορείτε να πείτε στον αδιάψευστο μάρτυρα "το βίντεο" του αγώνα, όπου φαίνεται η εσκεμμένη σε βάρος της ομάδας μας αδικία;
Ότι και να κάνετε κύριοι της διαιτησίας του ερασιτεχνικού μπάσκετ σε συνεργασία και με άλλους, δεν θα μας σταματήσετε. Το μέλλον ανήκει στον ΑΡΗ και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο, εμείς είμαστε το ʽʼΦΩΣʼʼ.
Λόγω των ημερών σας ευχόμαστε να προσευχηθείτε, μήπως και συγχωρεθούν οι αμαρτίες σας απέναντι στα παιδιά μας.
Με το σχολείο ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ θα ασχοληθούμε μετά την εκδίκαση της αναφοράς μας από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ όπου ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση. «

Ανώνυμος είπε...

xrisikopoulos apo faiaka
a re lino....
timas to nisi mas...

Ανώνυμος είπε...

8a ine kanis 94 apo tin prebeza fetos sto pediko tou atla?