Σάββατο 5 Απριλίου 2008

ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΒΔΕ 93-58

Ήττα με το ευρύ σκορ των 93-58 γνώρισε το Σάββατο 5/4 στις 14.30 στο κλειστό γυμναστήριο της Καισαριανής, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος ΕΟΚ (γεν. 1993, 1994) παίδων, η ομάδα της ΕΣΚΑΒΔΕ από την ΕΣΚ Αττικής. Στην ομάδα της ΕΣΚΑΒΔΕ αγωνίσθηκαν από τον Άτλα Πρέβεζας οι Αλκίνοος Κωνής, Αποστόλης Πάσχος και Βασίλης Μπόκιας , από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων οι Λορέντσο Θωμαϊ και Πάνος Θώδης και από τον Φαίακα ο Πάνος Μαγκανάς.
Ο αγώνας αυτός ήταν τελευταίος της σειράς για την ομάδα της ΕΣΚΑΒΔΕ. Στους 6 αγώνες ηττήθηκε δύο φορές από την ΕΣΚΑ και επικράτησε των δύο άλλων αντιπάλων (ΕΣΚΑΗ , ΕΣΚΑΚ) και στους δύο αγώνες.
Συμπερασματικά μετά το τέλος των αγώνων πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξαν φανερές αδυναμίες (παρόλες τις νίκες επί αντιπάλων με περισσότερα προφανώς προβλήματα) στον τρόπο προετοιμασίας της ομάδας ή μάλλον στην ανύπαρκτη προετοιμασία της ομάδας. Ποτέ δεν έγινε προπόνηση όλων των παιδιών μαζί. Πριν τον σχηματισμό της ομάδας με προβλήματα λειτούργησαν τα κλιμάκια. Θα πρέπει η νέα διοίκηση της ΕΣΚΒΔΕ να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο αναπτυξιακό πρόγραμμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

theloume na elpizoume
oti me tin kenouria xronia
sti nea mikti voreioditikis eladas ilikias 1994-1995 na einai diaforetikos o tropos skepsis
na ginode proponiseis
ta paidia na einai pio enomena
na einai pio sixnes oi sinadiseis metaksi tous
efxaristw